Алуминиеви парапети от Инфомет

Алуминиевите парапети в последните години изместват интереса и избора на клиентите от металните парапети, като основно предимство при тях е устойчивостта от корозия и модерен дизайн.

Също така, изработката и монтажа на алуминиеви парапети се осъществява пред клиентите, като те имат възможност да следят работния процес изцяло, както и да го контролират.

Всички тези предимства не са за подценяване, като се има напредвид, че ценообразуването при тях е по-ниско в сравнение с всички останали модели парапети.

През последните години сме имали доста клиенти, които до приключване на монтажните дейности са били доста предобедени към здравината на алуминиевите парапети, Но от натрупания ни опит през годините, сме разбрали, че от най-основно значение е монтажа да се изпълнява от квалифицирани и опитни монтажници на парапети.

С гордост можем да заявим, че нашите монтажни групи са натрупали значителен опит в монтажните дейности на алуминиеви парапети и ще Ви консултират напълно професионално в процеса на монтаж.

При избора на изпълнител за доставка и монтаж на алуминиеви парапети, трябва да се вземе напредвид факта, че на пазара има доста монтажни групи и фирми, Но малка част от тях биха се ангажирали да поемат професионално и коректно гаранционното си обслужване, след приключване на финансовите Ви взаимоотношения.

Нещо към което ние от Инфомет® се стараем да бъдем доста внимателни и коректни.