Често задавани въпроси

Корозират ли алуминиевите парапети?

Не! Алуминиевите профили и аксесоари / елементи са оксидирани / анодирани / с покритие ~15 микрона, което е гарантира че тяхното покритие е устойчиво на всякакво атмесферно влияние.

На кои парапети да се спрем - алуминиеви, неръждаеми или ...?

На първо място алуминиевите парапети са на по-добра цена!

Ако неръждаемите парапети са на цена от 150 лв/м., то алуминиевите парапети са 80 лв/м.

Относно парапетите от имитация на ковано желязо – това е едно добро решение, но трябва да се вземе напредвид, че бързо корозират, особенно ако изпълнението не е направено съгласно технологията на грундиране и боядисване!

Какво прави парапетите от алуминий предпочитани?

Парапети от алуминий през последните години почти изцяло изместиха металните парапети. Основни предимства на алуминиевите парапети са устойчивост на корозия, модерен дизайн и по-бързо изпълнение, които, разбира се, не са за подценяване.

В какъв срок да очакваме да започнете работата?

Когато даваме оферта за изпълнение на монтажни дейности – част парапети, ние се ангажираме с максимален срок за стартиране от 20 работни дни. Разбира се, това е стандартен срок. Реално монтажни дейности стартираме в зависимост от ангажиментите на монтажните ни групи и договорката с конкретния клиент.

Как мога да получа оферта за парапети?

За да получите оферта, трябва да попълните конктактна ни форма за обратна връзка, като попълвате валидна и актуална информация за обратна връзка.

Винаги се стремим да бъдем най-актуални в ценообразуването, поради тази причина се продържаме да не даваме крайна цена за изпълнение, преди да сме направили оглед на вашата сграда, тераса или стълбище!

В какъв срок ще монтирате .... м?

Като се има в напредвид че по спецификация една монтажна група би следвало да монтира средно по 12 м, един човек около 7м, можете сами да прицините колко време е необходимо за монтажните дейности във вашата ситуация!