Ветроупорните завеси

Какви видове биват ветроупорните завеси?

Ветроупорни завеси се използват, за да се създадат външни помещения, с различна функционалност. Така например, можете да направите беседка, която да не пропуска влага и студ, както и заведение, което да се отоплява с електрическа енергия. Този тип пана са подходящи и за обособяване на градини, като по този начин се предпазват насажденията.

Потребителите трябва да знаят, че ветрозащитните завеси, се предлагат в различни видове. За последните ще пишем малко по-подробно в тази статия, така че да придобиете впечатление за това, какъв избор можете да направите. Сега няма да губим повече време, а преминаваме към изброяване и преглед на видовете ветроупорни завеси, които можете да употребите.

1 – Ветроупорни завеси (ролетни)

Този тип завеси са с ръчно управление. Те са развиват и се закрепят с куки по специфичен начин. При този вид пана срещу вятър и влага максималната широчина е 4.70 метра. Височината им е около четири метра и могат да се приспособят вертикални закопчалки. Ролетните ветроупорни завеси са предпочитани за заведения, магазини и градини.

2 – Ветроупорни завеси (лукс)

Луксозните ветроупорни завеси, са сред предпочитаните на пазара. При тях максималната широчина е с размер 3.9 метра, а височината им стига до 3 метра. Те притежават алуминиева кутия и водачи, с чиято помощ се закрепят за обекта. При тях не  е нужна фиксация с куки, а по-скоро опъване в долната част. Монтажът е лесен и не изисква някакви специални умения.

3 – Ветроупорни завеси (статични)

Едни от най-използваните ветрозащитни завеси, са статичните. Закрепят се със съдействието на алуминиеви лайстни, болтове, винтове и не на последно място обков. При тях могат да се монтират и врати с ципове, за да получите максимален комфорт. В крайна сметка получавате естетически издържано качество, на което да се радвате при обособяване на външни обекти.

В обобщение за ветроупорните завеси

Ако търсите 100% комфорт, то не се колебайте да дойдете във фирма Инфомет, която ще ви предложи ветрозащитни завеси от всеки един вид. Ние ще спомогнем, не само за продажбата на завесите и паната, но и за техния навременен монтаж. В крайна сметка идеята е да получите високото качество, което заслужавате и да се радвате на добрите крайни резултати.

4.6/5 - (587 votes)
Всички права са запазени © 2008 - 2021. Инфомет® Алуминиеви парапети