качествени алуминиеви парапети с 5 години гаранция от ИнфометАко все още не сте се спрели на конкретен модел алуминиев парапет за Вашата тераса или стълбище и едно от най-сериозните Ви притеснения за това е предубедеността Ви към здравината им, то тогава Вие сте на правилното място в интернет.

Ежедневно получаваме запитвания и водим по-няколко разговора с клиенти като Вас и на всички тях, обясняваме едно и също - всички зависи основно от прецизността на монтажниците.

Когато, клиентите достигнат до етап за избор на парапети, започват да обръщат най-силно внимание точно тогава, на различни места в административни или обществени сгради, какъв модел парапет е монтиран и съответно негота устойчивост – за нас това е професионално задължение.

Ние също забелязваме, че на доста сгради може би вследствие на силния ръст на строителството през последните години, на много малко от тях инвеститорите или техническите лица са се концентрирали върху качеството им, а не само върху ценообразуването им и по-бързото изпълнение.

И тъй като на повечето места не са изработени качествено, спазвайки технологичните изисквания във Вас остана впечетление, че те не са годни за приложение за Вашата къща, вила или апартамент.

Но с гордост искаме да заявим, че полагаме огромно желание и успяваме да докажем на нашите клиенти, че алуминиевите парапети са също толкова добре приложими, както за вътрешни стълбища, така и за тераси.

Най-голямо значение за качеството и дългогодишното им експлотиране е тяхната изработка, в конкретния случай при алуминиевите зависи от монтажните дейности – крепежни елементи и собствените качества и желания на монтажника.