Сигурни сме, че повечето от Вас знаят, че отговорът на този въпрос е категорично – НЕ! Вероятно сте чували израза „Най-евтиното винаги излиза по-скъпо?“. Ако си купите някоя евтина реплика на iPhone (например), то със сигурност няма да работи толкова дълго, колкото оригинала на Apple, а вероятността да се наложи да се ремонтира на втория месец е твърде голяма. И твърде вероятно е да Ви излезе много по-скъпо в последствие.

Същото условие важи и при монтажа на алуминиеви парапети. Много лица предлагат усилено в интернет монтаж на алуминиеви парапети, но много малка част в действителност спазват важните технологични процеси, които гарантират качеството на изпълненото изделие.

Можете да наемите най-евтиния монтажник на парапети, автомонтьор или електротехник и ако имате късмет може да улучите някой който едновременно да работи добре и да е на разумни цени – но е малко вероятно.

Чували сме истории на наши клиенти, че са се чувствали ограбени от услугите на хора в най-различни области, включително и наши „колеги“, които изпълняват монтажни дейности за парапети. Договаря се предварително една цена, която в последствие се променя и няма нищо общо с първоначалната договорка.

В този ред на мислите, много добре знаем, че преди нас сте се свързали и наши колеги от които по една или друга причина не сте останали доволни още от разговора по телефона.

Предполагаме, че когато сте попитали за цена на алуминиев парапети за стълбище сте  получили отговор от рода на: „Трудно е да се каже каква ще бъде цената преди да направим оглед. Цените са от … до …!

Това разбира се е доста подвеждащо и поради тази причина цените, които сме описали в нашия уеб сайт са реални, актуални и гарантираме, че няма да бъдат променени в процеса на монтаж.

Най-важното нещо преди да се спрете на конкретен изпълнител за необходимите Ви парапети е:

  1. Да се уверите, че имат достатъчно познания и опит в областта.
  2. Задавайте технически въпроси – от тях ще добиете представа дали целта е основно да Ви спечелят за клиент и качеството на монтажа да не е от значение за тях.
  3. Не трябва да се подвеждате от най-ниската цена – знаем, че това е от особено значение, но въпреки всичко, ако го правите са собствено експлоатиране е доста важно изделието да запази колкото си може по-дълго първоначалния си вид.
  4. Попитайте какъв е гаранционният период на изработено изделие.